✓Worldwide Shipping ✓100% Natural

Våra korta linneklänningar

Här har vi samlat alla våra hållbara linneklänningar i kortare modell. 

Alla våra linneklänningar har fickor i sidorna, för att vi älskar komfort kombinerat med snyggt. Klassiskt och avslappnat genomsyrar vår design och vi vill att du ska må bra och få en känsla av frihet, avslappning och hopp i våra linneplagg. Hoppas du gillar våra linneklänningar lika mycket som vi gör. :)

Våra korta linneklänningar 

Hos oss på SOONA finner du de finaste linneklänningarna inför sommaren. Samtliga linneklänningar finns i härliga och fina färger perfekt till sommaren. Hur fräscht är det inte med en vit linneklänning mot din solbrända hud, eller varför inte en superfin ljusblå linneklänning perfekt till sommarens alla festligheter. Våra korta och klassiska linneklänningar är med deras svala och bekväma passform de perfekta plaggen för harmoniska, rofyllda och spännande sommardagar och kvällar. 

Linneklänningar i klassisk och ledig stil 

Alla plaggen är tillverkade i hållbara material med omtanke för både människor och vår planet. Alla våra linneklänningar har en klassisk och ledig stil med en tidlös design för att kunna användas vid flera tillfällen och passa dig under en lång tid framöver. Alla våra linneklänningar är därför tillverkade i en oversized fit, våra linneklänningar är skönt komfortabla och alla har ett tillhörande och medföljande skärp där du enkelt kan framhäva dina feminina former för att få en mer dressad look, eller låta dem hänga löst för en ledigare stil. Vi vill erbjuda bekväma och hållbara linneklänningar som ger en frihetskänsla i alla rörelsemoment och som inte begränsar dig på något sätt. Känn dig fri, självständig och rofylld när du bär våra underbara linneklänningar.