✓Worldwide Shipping ✓100% Natural

Våra långa linneklänningar

Här visar vi våra linneklänningar i längre modell. 

Vi har både klassiska skjortklänningar och romantiska maxiklänningar i bohostil, alla tillverkade av finaste premiumlin med ett extra fokus på hållbart mode.

Långa och sköna linneklänningar 

Hos oss på SOONA finner du de finaste linneklänningarna inför sommaren. Samtliga linneklänningar finns i härliga och fina färger perfekt till sommaren då allt är lite lättare. Fräscht med en vit linneklänning mot din solbrända hud, eller varför inte en superfin ljusrosa linneklänning perfekt till sommarens alla festligheter. Våra långa och fina linneklänningar är med deras svala och bekväma passform de perfekta plaggen för harmoniska och rofyllda sommarkvällar. 

Linneplagg tillverkade med omtanke 

Alla plaggen är tillverkade i hållbara material med omtanke för både människor och vår planet. Alla våra linneklänningar har en klassisk och ledig stil med en tidlös design för att kunna användas vid flera tillfällen och passa dig under en lång tid framöver. Alla våra linneklänningar är därför tillverkade i en oversized fit, våra linneklänningar är skönt komfortabla och alla har ett tillhörande och medföljande skärp där du enkelt kan framhäva dina feminina former för att få en mer dressad look, eller låta dem hänga löst för en ledigare stil. Vi vill erbjuda bekväma och hållbara linneklänningar som ger en frihetskänsla i alla rörelsemoment och som inte begränsar dig på något sätt. Känn dig fri, självständig och rofylld när du bär våra underbara linneklänningar.