✓Worldwide Shipping ✓100% Natural

Ångerrätt, returrätt och byten

Vi hoppas verkligen att du älskar dina nya plagg från oss. Skulle så inte vara fallet, hjälper vi dig så klart att returnera dina varor ändå. På SOONA Collection fokuserar vi mycket på miljöpåverkan och vi önskar att våra kunder verkligen tänker efter innan man trycker på köp-knappen, för att rannsaka sig själv och minimera eventuella returer och transportutsläpp.

Byte och retur

Kan jag byta till en annan storlek?
Absolut! Använd den bifogade retursedeln som medföljde din leverans (inom Sverige), fyll i retursedeln så komplett som möjligt och ange vilken annan storlek du önskar och bifoga den tillsammans med din retur så skickar vi dig rätt storlek. Det är enkelt att använda den medföljande kundreturlappen som klistras direkt på returemballaget. Glöm inte att du måste lämna in returen till ett postombud och spara kvittot för inlämningen så det går att spåra paketet.

Kan jag byta till en annan vara?
Nej, tyvärr. Du kan endast byta till en annan storlek. Vill du ha en annan vara får du göra en ny beställning så får du pengarna tillbaka för den returnerade varan.

Har ni fått min retur och önskemål om byte?

Du får alltid ett mail när vi har fått din retur, det kan ta upp till 14 dagar.

Vad händer om den vara jag vill byta till är slut?

Då kommer vi tyvärr inte kunna skicka någon ny vara till dig och du får pengarna tillbaka.

Kostar det något att göra ett byte?
Du betalar för din retur som för närvarande kostar 59 kronor. Däremot betalar du ingen ny fraktavgift när din bytesvara skickas ut till dig.

För fullständig information, se våra Köpvillkor.

 

Reklamation

Jag har fått en trasig vara, hur gör jag?
Så tråkigt att höra! Vi vill så klart alltid att våra varor ska vara i perfekt skick. Kontakta vår kundservice på mail [email protected] så hjälper vi dig.

Min vara har gått sönder efter användning, hur gör jag?
Du har alltid rätt till reklamation om en vara anses skadad eller felaktig vid leverans från oss. Kontakta vår kundservice på 
[email protected], så hjälper vi dig.


Vad händer när jag skickar in en reklamation?
Vår reklamationsavdelning gör en reklamationsbedömning och du får ett mail när reklamationen är klar. Sedan är det bara att returnera den felaktiga varan till oss genom att använda retursedeln samt kundreturlappen som medföljde din leverans. Om vi har några frågor så kontaktar vi alltid dig.


Behöver jag betala något när jag skickar tillbaka en felaktig vara?
Absolut inte, vi står för alla kostnader.

För fullständig information, se våra Köpvillkor.


Returhantering utanför Sverige

Har du beställt från ett annat land än Sverige, behöver du stå för returfrakten själv. Fyll i den medföljande retursedeln och lämna in din retur till ett pålitligt fraktbolag. Kom ihåg att det alltid är du som står som ansvarig för returfrakt så behåll kvitto på din inlämning för att kunna spåra paketet. Så fort vi fått returen till oss återbetalar vi dig via samma betalsätt som du valt vid din beställning.  


Kontakta oss

Hur kommer jag i kontakt med er?
Kontakta vår kundservice på mail [email protected] så hjälper vi dig. Vi har som ambition att svara så fort vi bara kan men svarar alltid inom minst 48 h. För att underlätta hanteringen är det bra om du anger ditt problem samt ditt telefonnummer i mailet så kan vi ringa upp dig för snabbare hantering.