✓Worldwide Shipping ✓100% Natural

Våra skjortklänningar

Här visar vi våra olika skjortklänningar i linne. 

Våra hållbara sköna linneklänningar i skjortmodell finns både i lång och kort modell och i vackra färger inspirerade av naturen. Alla våra skjortklänningar har löstagbart skärp i midjan och fickor i sidorna. Avslappnad design för maximal komfort. De långa skjortklänningarna kan med fördel bäras uppknäppta som kaftan.

Våra sköna skjortklänningar

Letar du efter en exklusiv och stilren klänning som gör dig bekväm i sommarvärmen? Våra vackra skjortklänningar i certifierat lin ger dig en premiumkänsla med dess rymliga passform och knappar och skjortkrage upptill. Med knytband i midjan, sköna fickor i sidorna och längre slitsar i sidorna för att skapa en bättre rörelsefrihet är detta den perfekta klänningen för dig som vill känna sig bekväm och fri i sommarvärmen.

Skjortklänningar i certifierat lin

 Alla våra skjortklänningar är en sann skönhet som är lika snygg att bära uppknäppt som knäppt. Våra skjortklänningar är tillverkade med extra omtanke om vår planet och finns i flera olika färger som vitt, sand, svart, rosa ljung, blå ocean, denim, grön samt snäckskal. Njut av sommaren i stil och komfort med vår skjortklänning i 100% lin.